Lær mer om behandlingsmetoder som blir brukt i helse og behandling

Det finnes mange forskjellige behandlingsmetoder til tusenvis av forskjellige skader, plager og slitasje i helse.

Eksempler på noen behandlingsmetoder

  • Akupunktur (stimulerer immunapparatet og har en rekke ulike hormonelle effekter – f.eks kan akupunktur bidra til å stabilisere menstruasjonssyklusen, påvirke tarmbevegelser, påvirke blærens tømmefunksjon mm.)
  • Energiterapi (En energiterapeut hjelper energien din å flyte uforhindret rundt i kroppen. Dette vil styrke kroppen din mot eventuelle sykdommer, trøtthet og slapphet.)
  • Bindevevsmassasje (Bindevevsmassasje er ikke massasje i vanlig forstand. Metoden innebærer tøying av bindevevet i huden for å påvirke indre organ og funksjoner på en refleksmessig måte via det autonome nervesystemet.)
  • Fjernhealing (Fjernhealing og helbredelse ved bønn innebærer et samspill mellom levende organismer over avstand. Den helbredende livsenergien anses som knyttet til bevisstheten, ikke til fysisk form. Utøverne mener at bevisstheten er ikke-lokal, at den ikke er begrenset i tid og rom. Enkelte mennesker som har dyp følelsesmessig kontakt med hverandre rapporterer at de kan sanse hverandres stemninger, også over avstand.)
Kilde: sider om behandlingsmetoderwww.helseverden.no

Hvor finner man behandlere av slike typer?

Mange lurer sikkert på hvor man finner hjelp til de forskjellige behandlingene. Man kan søke opp disse i mange forskjellige registre, kataloger og på nett. En god løsning vi i Biosculpture har funnet, er tjenesten helseverden.no. Her inne kan man lese seg opp om behandlere, metoder og nyheter ellers om problemstillinger og løsninger.